Mads Uggerby

  

Regatta 2005

Så blev det regatta-tid i Silkeborg, og weekenden blev brugt i selskab med fornemt besøg .. helt fra København, såmænd !! Troels og Jeanette lagde vejen forbi - så fik os jyder en oplagt chance for at se det nye vidunder, som Troels trods alt fandt tid til at hilse velkommen til verden mellem Silvan-besøgene !

Nå, men hvorom alting er, så blev der serveret en "klassiker" (hakkedrenge, ovnkartofler og whiskysauce for de der måtte være i tvivl) på Lyngbygade 53A! Se lidt billeder fra denne hyggelige fredag aften i fotoalbummet !

Nå, men så blev det jo også lørdag, og efter min dejlige kæreste var taget tilbage til Århus for at skrive speciale, blev jeg beæret af besøg af intet mindre end en rejsende på de 7 verdenshave samt en nyudklækket akademiker (tillykke endnu engang herfra :o) I fotoalbummet er der også lidt (censureret) materiale fra denne festlige aften.

15/8 2005

 

Så blev der regatta i Silkeborg! Se billederne i fotoalbummet eller klik på et af billederne nedenfor for at springe direkte til billederne.