Mads Uggerby

  

Italien 2005

ENDELIG blev det sommerferietid, og da min udforskning af Italien fremtil denne ferie begrænser sig til nogle skiture til Livigno i det allernordligste Italien, mente Martine naturligt nok, at det var på høje tid at gøre noget ved den sag. Og øjensynligt er kærligheden til Italien en familiesvaghed, for både søster (Sille) og mor (Edith) var straks friske på at dele den meget store lejlighed (vistnok ca. 220 kvm) på vores destination - Penne i mellem-øst-italien - med os.

Turen gik med fly fra Hamburg til Rom, hvorfra vi fortsatte i en lejet bil til næsten helt ud til østkysten til den lille hyggelige bjergby, hvor huset ventede på os.

Efter 5-6 dage i Penne var vi klar til at drage videre på min "dannelsesrejse" - målet var Rom. Nogle vil sikkert mene at jeg til tider kører lettere aggressivt i trafikken - udover et par nonner vi kom om ved i motorvejens nødspor var jeg en ren engel i trafikken dér !!

Vi kom til Rom - en meget spændende by ! Vi fik set de vigtigste attraktioner og milepunkter i "Engle og dæmoner" ... ikke mindst takket være min helt egen (og fantastisk dejlige) guide ;o)

Nå, men se billederne fra vores dejlige tur til Italien her ...

25/9 2005

 

"Pigetur" til Italien :o)

Penne og Rom ... småt og stort !!