Mads Uggerby

 

Oddense Open

Oddense Open er en tennisturnering, der har rødder så langt tilbage, at ingen længere kan huske præcist hvornår turneringen startede. Det siges dog, at turneringen blev startet af en flok unge, driftige og initiativrige fyre, der efter hårde forhandlinger fik et startsponsorat af den kendte frisørsalon 'Salon 13' til at starte turneringen.

Pokalen og dermed turneringen blev i 2001 vundet af Jesper Nørgaard - alle vidste dog godt allerede på daværende tidspunkt, at dette måtte blive en enlig svale, og det var da også helt i tråd med bookmakernes profeti, at Mads (alias 'Supermads') vandt pokalen i 2005. Nu er det altoverskyggende spørgsmål for næste års turnering blot: Hvem kan true den altid formstærke forsvarende mester? – det er nærliggende at sammenligne situationen med cykelverdenens pendant i verdens hårdeste og mest præstigefyldte Tour de France, hvor Armstrong jo var helt urørlig år efter år.

Men mon ikke turneringen alligevel bliver både spændende og seværdig - arrangørerne udtrykker i hvert fald store forventninger til årets turnering, og håber på mange spændende kampe i det røde grus. Program, resultater og billeder kan findes under links til højre på denne side.